Εκτυπώσεις

Ποιότητα, ευκρίνεια, διάρκεια:

Το τρίπτυχο της επιτυχημένης εκτύπωσης

Στόχος μας στην Art Digital Album είναι να προσφέρουμε τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε είδους εκτύπωση σε πληθώρα υλικών, για όλα τα γούστα. Γι’ αυτό και χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, που αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα, την ευκρίνεια, τη διάρκεια και την αισθητική αρτιότητα των εκτυπώσεων.
Αξιοποιώντας την αναγνωρισμένη τεχνική αρτιότητα και την ευελιξία που προσφέρουν οι εκτυπωτές NORITSU 3211 (για εκτυπώσεις πλάτους μέχρι 30 εκ.) και DURST THETA (για μέγεθος μέχρι 76 εκ.), τυπώνουμε σε κορυφαίας ποιότητας φωτοχημικά χαρτιά και δίνουμε άλλη έννοια στη λέξη φωτογραφία, δικαιώνοντας τους πελάτες που μας εμπιστεύονται.
Οι επαγγελματίες φωτογράφοι δίνουν μεγάλη αξία στην fine-art φωτογραφία και το τυπωμένο αποτέλεσμα εκφράζει το στίγμα τους με τον πιο προφανή τρόπο. Στην Art Digital Album μπορούν να επιλέξουν από ποικιλία fine-art χαρτιών, στα οποία εκτυπώνουμε με plotter EPSON P6000 για μέγιστη ευκρίνεια και χρωματική απόδοση. Αυτό το είδος εκτύπωσης ενδείκνυται για guestbooks, μεγεθύνσεις και καμβάδες.
Αποτελεί την πιο εξελιγμένη μέθοδο εκτύπωσης, συγκεντρώνει τα πλεονεκτήματα της υψηλής ευκρίνειας, της άριστης χρωματικής απόδοσης, της ανθεκτικότητας και της ευελιξίας στο υλικό που επιλέγετε για την εκτύπωσή σας. Η εφαρμογή της μεθόδου UV εκτύπωσης αποτελεί το μεγάλο μας στοίχημα, το οποίο καταφέρνουμε και κερδίζουμε χάρη στα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματά μας, την τεχνογνωσία και τη συνεχή επένδυση σε νέα γνώση. Με τη UV εκτύπωση μπορούμε να επιτύχουμε ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα, καθώς μας δίνεται η δυνατότητα να εκτυπώσουμε σε δέρμα, ύφασμα, ξύλο, ακρυλικό, γυαλί, inox ή dibond… και όλα αυτά με λεπτομερή απόδοση.
Για εξώφυλλα άλμπουμ, επιγραφές, διαφημιστικά και άλλες εφαρμογές σε επιφάνειες από ξύλο, ακρυλικό, ύφασμα, μέταλλο, δερματίνη σας προσφέρουμε την επιλογή της χάραξης με λέιζερ. Χάρη στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας η ιδιαίτερη αυτή υπηρεσία μας θα αφήσει ικανοποιημένους και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, δίνοντας μοναδικό αποτέλεσμα με λεπτομερή αποτύπωση της εικόνας που θα μας ζητήσουν.