Εταιρία

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των εκτυπώσεων και των ψηφιακών άλμπουμ τα τελευταία 3 χρόνια. Στο διάστημα αυτό, η πορεία μας δείχνει ότι η αγορά είναι ανοιχτή για νέες προκλήσεις – προσκλήσεις.

Τι δημιουργήσαμε;

Στην Art Digital Album βλέπουμε απέναντι μας ανθρώπους που μας εμπιστεύονται τις δημιουργίες τους.
Έχουμε ήδη πετύχει να δημιουργήσουμε γύρω μας ένα κοινό που μας ακολουθεί και μας στηρίζει από την πρώτη στιγμή, δυναμώνοντας και σταθεροποιώντας τη σχέση τους μαζί μας. Αυτό μας επιβεβαιώνει και μας επιβραβεύει κάθε μέρα, και όχι μόνο δε μας καθησυχάζει, αντιθέτως μας εμπνέει για δράση.

Art Digital Album

Art Digital Album

Πώς συνεχίζουμε;

Βρισκόμαστε σε διαρκή ανάπτυξη, επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες και ανθρώπινο δυναμικό. Συνδυάζουμε το πρωτοποριακό design με την υψηλή αισθητική, στοχεύοντας πάντα στο να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των συνεργατών μας και δίνοντας έμφαση στην προσωπική επαφή μαζί τους.

Ποιοι είμαστε;

Στην Art Digital Album είμαστε μία ομάδα ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία στο φωτογραφικό χώρο και αυτό που μας ένωσε από την αρχή ήταν το ίδιο μεράκι και η αγάπη γί αυτό που κάνουμε.
Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα… να πάμε το ψηφιακό άλμπουμ σε μια νέα, πρωτοπόρα διαδρομή, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το όνομα της εταιρίας μας… Art Digital Album!!!

Art Digital Album